|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ocak - Şubat
|
|
- Süt, süt ürünleri
- Yoğurt, ayran, peynir, süt tozu fonksiyonel süt
|
|
|
|
|
|
Mart - Nisan
|
|
- Şeker, çikolata, kakao, şekerleme, sakız
- Geleneksel şekerleme ve Bayramlar
|
|
|
|
|
|
Mayıs-Haziran
|
|
- Sebze, meyve, su, meyve suyu
- Dondurma
- Bakliyat
|
|
|
|
|
|
|
Eylül - Ekim
|
|
- Yağlar, bitkisel yağ, hayvansal yağlar, margarin, palm yağı, kakao yağı, zeytinyağı
|
|
|
|
|
|
Kasım - Aralık
|
|
- Öğütülmüş tahıl ürünleri (un, ekmek, bisküvi, makarna, pastacılık)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kozyatağı Mahallesi, Sarı Kanarya Sokak, Byoffice Plaza, No: 14 K:7 Kadıköy/İstanbul
|
|
|
|
|
|
|
Gıda Türk - Tüm Hakları Saklıdır 2017 ©
|
|
|
|