GIDA TÜRK DERGİSİ VE TÜM GÖNÜL VERENLERİ 1 Nisan 2016 akşamı 3. yıl kutlaması için Sur Balık Haliç’te buluştu. Derginin Yayın Kurulu Başkanı Sayın Necdet BUZBAŞ, Bilimsel Danışma Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Beraat ÖZÇELİK, Danışma Kurulu Üyeleri Sayın Metin YURDAGÜL, Sayın Halis KORKUT, Sayın Merih KORKUT, Sayın Ebru AKDAĞ, Sayın İrfan DEMİRYOL, Sayın Cafer FINDIKOĞLU’nun değerli katılımlarıyla gerçekleşen toplantıya; dergi yazarlarından Sayın Doç.Dr. Birol SAYGI, Sayın Dr. Aslı ZULUĞ, Sayın Nesli ÖZKAN, Sayın Elif DEMİR BENZET, Sayın Didem ARIKAN da katıldı.
Derginin Yayın Kurulu Başkanı Sayın Necdet BUZBAŞ 3. yıla özel konuşmasında; “Gıda Türk’e gönül ve emek veren herkesi kutluyorum. Bizler, Gıda Türk ailesi olarak gönül birliği içinde el ele nice yıllara koşacağız.” dedi.
Gıda Türk Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Aydan KIRIŞOĞLU katılımcılara özel sunumla dergiye gönül veren herkese teşekkürlerini iletti. KIRIŞOĞLU’nun “An itibariyle 3. yılına giren dergimiz adına toplandığımız bu akşam için öncelikle iş yaşamının kısıtlı zaman sürecinde değerli zamanlarından feragat edip gönülden emek verdiğiniz ve parçadan bütüne ulaştığımız dergimize tüm gönül verenler olarak gerek varlığınız gerek emekleriniz, bugün de burada bulunarak bu yolculukta bizlere refakat ettiğiniz içinsizlere içtenlikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Dileğim; bu güzel ailenin bu bütünlük içerisinde adını güzelliklerle duyurması ve hep birlikte var olması, birlikte farkındalıklar adına sinerjisinin daim olması.” ifadelerinin ardından kuruluş yemeğine geçildi.