Gıda Endüstrisine Yön Verenlerin Fuarı,
FOTEG İstanbul 16-19 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul (CNR) Fuar Merkezi’nde 13. Kez düzenleniyor.
Türkiye’de gıda ve içecek üretim endüstrisine hizmet eden en eski ve en kapsamlı uluslararası ihtisas fuarı olan 13.FOTEG İSTANBUL, 16-19MART 2017tarihleri arasında HKF Fuarcılık organizasyonuyla,İstanbul (CNR) Fuar Merkezi’nin 1-3. Salonlarında yeniden kapılarını açacak.
- Gıda İşleme Teknolojileri ve Makinaları
- Gıda Ambalajlama
- Gıda Katkı Maddeleri
- Unlu Mamul Teknolojileri
- Gıda Güvenliği ve Hijyen
olmak üzere beş temel sektörden oluşan fuar, verimli bir ticari platform olarak firmaları senelerden beri başarılı bir şekilde aynı çatı altında toplayarak ziyaretçiler ile buluşturuyor, sektörün ivme kazanmasına katkı sağlıyor.
2015 yılındaki FOTEG İSTANBUL Fuarı’na 209’u yerli, 521’i yabancı olmak üzere toplam 765 firma katıldı. 15 bini aşkın yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçinin geldiği fuar, Türk gıda işleme endüstrisinin geldiği son noktayı gözler önüne sermek bakımından önemli bir rol oynadı.
İki senede bir düzenlenen fuara,2015 yılında, yerli ziyaretçilerin yanı sıra HKF Fuarcılık’ın misafiri olarakyurtdışından direkt davet edilen yabancı profesyonel ziyaretçiler, fuar katılımcıları ile ticari temaslarda bulundular.İlk defa 2013 senesinde uygulamaya konan B2B uygulaması ile gerek fuar ziyaretçileri, gerekse de fuar katılımcıları, karşılıklı olarak fuar süresince ikili iş görüşmeleri yapma fırsatı yakaladılar.Fuarın verimi açısından olumlu sonuçlar veren bu çalışma, FOTEG İSTANBUL2017Fuarı’nda daha kapsamlı olarak yeniden uygulanacak.
FOTEG İSTANBUL 2017 sizleri bekliyor
Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı FOTEG İSTANBUL, 2017 senesinde de,gıda ve içecek üretim endüstrisini dört gün boyunca aynı çatıaltında toplayacak. Yeni iş bağlantıları kurmak, yabancı ortaklar bulmak, mevcut müşterilerle ile olan ilişkilerini geliştirmek ve yeni ve kârlı pazarlara açılmak isteyen tüm firmalar için FOTEG İSTANBUL 2017 Fuarı bulunmaz iş fırsatları sağlayacak.