KARMA GRUP ,Mikrobiyal Raf Ömrü Çalışmasını firmaya özel düzenlemektedir.
Öncelikle beyaz et, kırmızı et ve süt ürünleri üreticileri için hazırladığımız program ve eğitim içeriğimizde sektör spesifik olup maksimum 5 -6 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilmektedir.
Detaylı bilgi için info@karmalt.com dan bilgi alabilirsiniz
· Raf ömrü ve hızlandırılmış raf ömrü çalışmaları hakkında bilgilendirme
· Gıda tiplerine göre raf ömrü analiz parametrelerinin belirnlenmesi
· Raf ömrü çalışması yapılacak üründe önemli noktalar •
· Önceden hazırlanmış numunelerde raf ömrü analizlerinin çalışılması (Laboratuvar uygulaması)
· Raf ömrü analiz sonuçlarının yorumlanması
· Üretim ve sonraki aşamaların raf ömrüne etkisi ve ölçümü
· Gıda koruyucular, ambalaj teknolojisi vb.’lerin raf ömrüne etkisi