BRCGS Gıda vers 8 & Gıda Güvenliği Kültürü Eğitimi
Gıda güvenliği kültürünün temel tanımı, yönetim ve gıda üretimi çalışanlarının aynı tutum ve değerlerle gıda güvenliğine yönelik uygulamalarıdır. Gıda güvenliği kültürü mükemmellik modülü, sistemin nasıl başarılı bir şekilde kurularak ve sürdürülebileceğini göstermek üzere tasarlanmıştır. Gıda Güvenliği Kültürü Eğitimi içeriği, BRCGS vers 8 ”Gıda Güvenliği Kültürü’ modülü gereklilikleri ile ilgilenenler için hazırlanmıştır. Bilgiler, gıda güvenliği kültürü değerlendirmesinin nasıl yürütüleceğini, istenen davranış ve uygulamaları teşvik etme faaliyetlerini ve stratejik bir planın nasıl oluşturulacağını içermektedir.
Eğitim İçeriği ;
- Gıda güvenliği kültürü kavramına giriş
- Gıda güvenliği yönetim sistemleri ile gıda güvenliği kültürü arasındaki ilişki
- Liderlik ve yönetimin rolü
- Gıda Güvenliği Kültürü Mükemmellik Modülü Maddeleri
- Gıda Güvenliği Kültürü Planı Oluşturma
- İyi Uygulama Örnekleri
Gıda Güvenliği Kültürü, Gıda Güvenliği programı veya yönetim sistemi değildir. Gıda Güvenliği Kültürü, yönetim orada olmadığında işletmede olandır. Tüm çalışanların, her zaman, her koşulda yaptıkları ve üretilen gıdanın güvenli olduğundan emin olmak için günlük işlerinde nasıl düşündükleri ve nasıl davrandıklarıdır.
Gıda Güvenliği ve Kalite Kültürü Mükemmellik ( Culture Excellence ) Modülü Eğitimlerimizi Taylor Shannon International ve Campden BRI Group Türkiye satış ofisi olarak sunuyoruz. Eğitim sonu Campden BRI sertifikası verilmektedir.
Katılımcı Profili: Gıda ve gıdaya eşdeğer üretim, lojistik ve depolama sektörlerinde gıda güvenliği yönetimi alanında görev yapmakta olan bilgilerini güncellemek ve uygulamalar yapmak isteyen gıda sektörü çalışanları ve yöneticileri, gıda üreticileri.
Eğitim Süresi: 5 sa.
Eğitmen: Cem PUSAT
- Gıda Güvenliği Kültürü Eğitimi Online olup katılım sınırlıdır.
İletişim: 0216 706 34 70 dahili 1001 / info@karmalt.com