Amasya Et Ürünleri, gıda güvenliği ve hijyen odaklı üretimiyle, yüksek kalitede et ürünleri sunma ilkesini benimseyerek; geleneksel lezzetleri çiftlikten sofraya tüketicileriyle buluşturuyor.
Anadolu’nun verimli topraklarından gelen geleneksel lezzeti, kalite ve hijyen esaslı modern üretim teknikleriyle birleştiren Amasya Et Ürünleri, yüksek kalitede et ürünlerini tüketicisiyle buluşturuyor. “Kaynağı belli et” mottosuyla, tüketicilere güvenli ve izlenebilir ürünler sunan Amasya Et Ürünleri, besiden paketlemeye kadar tüm aşamalarda hijyen ve sanitasyon kurallarını uygulayarak, tüketicilere güvenilir ve kaliteli et ürünleri sunmayı hedefliyor.
Sağlıklı koşullarda yetişen hayvanlardan elde edilen etler, hijyenik koşullarda kesiliyor ve işleniyor. Amasya Et Ürünleri, gıda güvenliğini en üst seviyede tutarak, etleri doğru sıcaklıkta saklayıp taşırken, ambalajlama ve etiketleme süreçlerinde de tüketicilerin sağlığını korumayı hedefliyor.
Çiftlikten Sofraya, Hijyenik Bir Yolculuk
Amasya Et Ürünleri, “Önce iyi et olacak” sloganıyla, hayvanların sağlıklı koşullarda yetiştirilmesinden kesim süreçlerine, etin saklanmasından taşınmasına kadar tüm aşamaları titizlikle yürütüyor. Hayvanlar veteriner hekimler tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor ve sağlık taramaları yapılıyor. Kesim işlemleri ise modern ve hijyenik üretim hatlarında, helal gıda şartlarına uygun şekilde uzman ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.
Etleri, soğuk zincir kırılmadan uygun sıcaklıklarda saklayan ve taşıyan Amasya Et Ürünleri, mikrobiyal kontaminasyonu önlemek adına, üretim süreçlerinde uluslararası standartlara uygun olarak özel önlemler de alıyor. Tüm bu aşamalar, güvenli ve kaliteli et ürünlerini tüketicilerin sofralarına ulaştırmak amacıyla büyük bir özenle yönetiliyor.
Amasya Et Ürünleri’nin özel lezzetlerini, 24 perakende mağazası, market.amasyaeturunleri.com.
Amasya Et Ürünleri Hakkında:
TFI TAB Gıda Yatırımları tarafından Amasya’da kurulan Ekur Et Entegre Tesisleri’nin perakende markası “Amasya Et Ürünleri’’ Türkiye genelinde lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. Amasya Et Ürünleri, Amasya’nın Suluova bölgesinde yer alan Ekur Et Entegre Tesisleri’nde üretiliyor. 500’ün üzerinde istihdamla hayata geçirdiğimiz tesisimiz 40 bin m2 kapalı alanı ile toplamda 92 bin m2’lik bir alana yayılıyor. Çiftlikten pakete kadar tamamıyla entegre bir üretim sistemi özelliğindeki Ekur Et Entegre Tesisi günde 400, yılda 120 bin büyükbaş hayvan kesimi ve yılda 33.600 ton karkas et işleme kapasitesiyle bölgenin besicilik faaliyetlerinin artmasına büyük katkı sağlıyor. Tesiste, en üst seviye kalite ve hijyen standartlarında taze et ürünleri, ileri işlem şarküteri ürünleri ve dondurulmuş et ürünleri üretilip tüketici ile buluşturuluyor. Güven ve şeffaflık ilkesi gözetilerek, Ekur Et Entegre Tesisi’nde bulunan tüm hayvanların doğum ve detay bilgilerinden başlayarak, kesiminden raflardaki yerlerini oradan da sofralarınızdaki yerini alana kadar geçen her proses; özel yazılım ve uzman kadrosu ile kontrol altında tutuluyor.