Food Fraud Gıda Sahteciliği Güvenlik Açıklıkları Risk Analizi Çalıştayı
Program ;
Açılış Konuşması
TAKLİT VE TAĞŞİŞLE MÜCADELE
Daire Başkanı -Tarım ve Orman Bakanlığı
Selman AYAZ
Eğitim :
Bu eğitim ile katılımcılar Gıda Sahteciliği Güvenlik Açıklıkları Risk Analizi ve Önleme Planı hazırlamaları için gerekli yetkinliğe ulaşabilecekler
İçerik
Gıda Sahteciliğinin Geçmişi
Gıda Sahteciliğinin Yol Açtığı Risklerin Belirlenmesi
Risk Analizi Yapılması – Gıda Sahteciliği Güvenlik Açıklıkları Risk Analizi
Gıda Sahteciliği Önleme Planı
Gıda Sahteciliği Önleme Planının Sürdürülmesi
Gıda Sahteciliği ile İlgili IFS Denetimleri
Uygulamaya Yönelik Vaka Çalışmaları
Kazanımlar
Gıda sahteciliğinin geçmişi ve olası risklerin öğrenilmesi
Gıda sahteciliği risklerinin güvenli bir şekilde belirlenmesi
Risk analizi yürütülmesi
Gıda sahteciliği önleme planı oluşturulmasının öğrenilmesi
Önleme planının güncel ve sürdürülebilir kılınmasının öğrenilmesi
IFS Food 6.1 standardının gerekliliklerinin denetçiler tarafından nasıl kontrol edildiğinin öğrenilmesi
Katılımcı Profili
Gıda endüstrisinde kalite güvence, satınalma, lojistik ve laboratuvar çalışanları,
Gıda endüstrisinde kalite yönetimi temsilcileri ve ilgili diğer kişiler
Eğitim sonu IFS sertifikası verilmektedir.
Eğitim Süresi : 1 gün
Eğitim Tarihi : 05 Ağustos, 2019
Eğitmen : IFS Baş Denetçisi Selda BAYRAKDAR
Eğitim Yeri : Mercure OTEL
İletişim : 0216 906 00 40 /info@karmalt.com