Dondurulmuş gıda sektörünün lider markası SuperFresh, gıda güvenliği ve hijyen uygulamalarıyla TSE-Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.
Dondurulmuş gıda sektörünün Türkiye’de lider markası SuperFresh, Covid-19 tedbirleri kapsamında sanayi tesislerinde alınması gereken önlemleri eksiksiz bir şekilde yerine getirerek, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.
Tedarik aşamasından son tüketiciye kadar tüm önlemler alındı
Kuruldukları ilk günden bu yana üretim sürecini; tedarik aşamasından son tüketiciye kadar yüzde 100 kontrol altında tuttuklarını söyleyen Kerevitaş Tedarik Zinciri ve Üretim Başkan Yardımcısı Saadettin Atilla şunları söyledi: “Dondurulmuş gıda sektöründeki lider markamız SuperFresh, 50 yıllık tarihi boyunca tüm ürünlerini kaliteli, sağlıklı ve güvenli bir tedarik altyapısıyla sunmaya özen gösterdi ve buna devam ediyor. Fabrikalarımız yüksek standartlı gıda güvenliği ve hijyen uygulamalarına sahip. Koronavirüsle mücadele kapsamında, tüm yasal gereklilikler, ulusal ve uluslararası otoritelerin tavsiyelerine uygun şekilde ilk günden bu yana tüm tesislerimizde uygulanıyor. Fabrikalarımız devletimizin resmî kurumları tarafından birçok kez denetlendi ve uygunluk aldı. Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ne sahip olmamız gıda güvenliği alanındaki başarımızı tescillendirdi.”
SuperFresh Hakkında
Borsa İstanbul’a kote en büyük ikinci gıda şirketi olan ve dondurulmuş gıdanın yanı sıra margarin pazarında da liderliğini sürdüren Kerevitaş çatısı altında bulunan SuperFresh, Türkiye’de dondurulmuş gıda pazarının 28 yıldan bu yana lider markası konumunda yer alıyor. Sektördeki yenilikçi tutumu, kalite ve hijyene verdiği önemle, Türk tüketicisini dondurulmuş sebzelerden pizzaya, milföyden konserve mısıra kadar birçok ürünle tanıştıran SuperFresh, toplam 128 farklı ürünüyle dondurulmuş gıda pazarının en zengin ürün çeşidine sahip.