EĞİTİMİN AMACI:
Bu eğitim, mikrobiyal raf ömrü çalışması ve analizlerinin önemli noktalarının kavratılması, bu analizlerin yapılmasıdır.
EĞİTİM İÇERİĞİ :
Raf ömrü ve hızlandırılmış raf ömrü çalışmaları hakkında bilgilendirme.
Gıda tiplerine göre raf ömrü analiz parametrelerinin belirlenmesi
Raf ömrü çalışması yapılacak üründe önemli noktalar
Önceden hazırlanmış numunelerde raf ömrü analizlerinin çalışılması (Laboratuvar uygulaması)
- Toplam bakteri sayımı
- Pseudomonas spp. Sayımı
- Koliform Sayımı
- Enterobacteriaceae Sayımı
- Cereus Sayımı
- Aureus Sayımı
- Küf-maya Sayımı
- Raf ömrü analiz sonuçlarının yorumlanması
- Üretim ve sonraki aşamaların raf ömrüne etkisi ve ölçümü
- Gıda koruyucular, ambalaj teknolojisi vb.’lerin raf ömrüne etkisi
*Eğitim teorik ve uygulamalı olarak yapılacaktır.
KATILIMCI PROFİLİ: Gıda sektörü veya özel gıda laboratuvarları mikrobiyoloji laboratuvarı çalışanları ile bu alanlarda görev yapmayı hedefleyen ilgili uzmanlar
EĞİTİM TARİHİ : 27 Haziran,2018
EĞİTİMİN SÜRESİ: 1 gün
İLETİŞİM: 0216 906 00 40 / info@karmalt.com
Detaylı Bilgi: https://www.karmalt.com/egitim/mikrobiyal-raf-omru-calismasi-uygulamali-egitimi/