Temmuz Ağustos 2023 Sayısını Sayısını Okumak için tıklayınız Devamını oku
Afyonkarahisar Festivali Cumhuriyetimizin 100.yılında ayyıldızlı temalarla lokumu, baklavası ve aşuresiyle tüm Türkiye’nin kalbindeydi. 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında geçen Afy... Devamını oku
Türkiye’nin lider un üreticilerinden Eksun Gıda, sürdürülebilir yatırımları ve ihracat hedefleriyle unun üretimi ve erişilebilirliği noktasında başarı grafiğini sürdürüyor. Sinangi... Devamını oku
Son yıllarda hızla yaygınlaşan obezite modern çağın en tehlikeli pandemisi olarak kabul ediliyor. Dünya Sağlık Örgütü, vücut yağ kitlesinin normal kabul edilen düzeylerin üzerine ç... Devamını oku
Türk gıda sektörünün uluslararası arenada tanıtılmasında ve sektör temsilcilerinin küresel ölçekteki yeni eğilimlerle tanışmasında bir köprü görevi üstlenen World Food İstanbul 202... Devamını oku
Lezzet ve turizm tutkunlarını Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’da bir araya getirecek 5. Uluslararası Gastro Afyon Lezzet ve Turizm Festivali, 29-30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerin... Devamını oku
Yıldız Holding 6’ncı Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı Yıldız Holding verimlilik, dijitalleşme ve insan odağında tüm paydaşlarıyla birlikte değer yaratmaya devam ediyor “İsrafs... Devamını oku
Prof. Dr. Y. Birol Saygı Alanya Üniversitesi Risk yönetimi, pozitif olayların sonucunu en üst düzeye çıkarmak ve tersine olayların etkisini en aza indirmek dahil olmak üzere tanıml... Devamını oku
Prof. Dr. Nevzat ARTIK Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü –ANKARA Ormansızlaşma nedir Ormanlar çok yavaş toparlanan ekosistemlerdir. Ormanın yok o... Devamını oku
Prof. Dr. Remziye YILMAZ Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü remziye@hacettepe.edu.tr Dünyadaki Gıda Güvencesi ve Beslenmenin Durumu (SOFI)... Devamını oku