Ferrero Çikolata Türkiye Genel Müdürü Azmi Gümüşlüoğlu, İtalya Büyükelçiliği tarafından ‘İtalya Yıldız Nişanı’ ile ödüllendirilerek, şövalye unvanı aldı. Ferrero Çikolata Türkiye... Devamını oku
Prof. Dr. Y. Birol Saygı Alanya Üniversitesi Neden bazı ürünleri diğerlerinden daha çok seviyoruz? Besin alımı veya rahatlığı için değil, duyusal zevk için yediğimizde ne olur? Bu... Devamını oku
Prof. Dr. Nevzat ARTIK Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü-ANKARA Sorbe ifadesi İtalyanca ‘’Sorbetto’’ kelimesinden gelmektedir. Sorbetto, Türkçe de... Devamını oku
Halk ozanımız Aşık Veysel’in “benim sadık yârim kara topraktır” mısralarında vazgeçilmezliğini, Anadolu insanının “toprak ana” deyişiyle üretkenlik ve kutsallığını anlamlandırdığı,... Devamını oku
Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS), 7 Haziran Dünya Gıda Güvenliği Günü’nde bir kez daha güvenli gıda üretiminin önemine dikkat çekiyor. Gıda güvenliği için küresel... Devamını oku
Reis Gıda, sürdürülebilirlik stratejisiyle öncü çalışmalar gerçekleştiren bir şirket olarak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutlamak amacıyla şirket çalışanlarıyla birlikte Ze... Devamını oku
Dengeli beslenme alışkanlıkları kazandırmaya devam ediyor Beslenme alışkanlıklarını iyileştirme misyonuyla kurulan Herbalife, Türkiye’deki 25. yılını kutladı. Etkinlik kapsamında ö... Devamını oku
Fonksiyonel bileşenlerin önde gelen üreticilerinden biri olan BENEO, kısa zincirli bir fruktooligosakkarit (scFOS) olan Beneo-s cL85’in piyasaya sürülmesiyle portföyünü geniş... Devamını oku
“En Güzel Çay Doğuş Çay” sloganı ile akıllarda yer edinen Doğuş markası, 38 yıldır hizmet verdiği tarım sektöründe; çay, şeker, salça, soğuk çay, limonata ve cips kategorilerinde y... Devamını oku