Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS), sendikacılık faaliyetlerinin yanı sıra üyelerinin gündemlerini takip ederek bilgilendirici çalışmalar ortaya koymaya devam ediyo... Devamını oku
Birçok ülkede Dünya Su Günü olarak kutlanan 22 Mart, hızla artan çevresel etkenler nedeniyle her zamankinden daha önemli bir gündem oluşturuyor. 38 yıldır her bir damlaya sahip çık... Devamını oku
Su kaynaklarının korunması, gıda güvenliğinin garantisi: İklim değişikliğine karşı sürdürülebilir su yönetimi çağrısı! İklim değişikliği ile mücadele etmek ve sürdürülebilir su yön... Devamını oku
Mart Nisan 2023 Sayısını Sayısını Okumak için tıklayınız Devamını oku
Dondurulmuş gıda, konserve ve margarin sektörlerinde Türkiye’de pazar lideri olan Kerevitaş, 2022 yılında konsolide cirosunu yüzde 153 artışla 12,3 milyar TL’ye yükseltti. Kerevita... Devamını oku
Türkiye gıda sektörünün lider markalarından Eti, uluslararası pazarlarda yakaladığı büyümeye paralel olarak yeni bir global yapılanmaya geçti. Stephane Batoux, Eti Global CEO’su ol... Devamını oku
41 yıldır Türk bakliyat sektöründe faaliyet gösteren Reis Gıda, tüketicilerin sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişimine odaklanarak sürdürülebilirliğin temel taşlarından birini oluştu... Devamını oku
Geçen yıla göre; Net satışlarını 1,1 milyar TL’den 2,8 milyar TL’ye (%154 artış), Dönem kârını 22,6 milyon TL zarardan 75,1 milyon TL kâra (%432 artış) Aktif toplamını 1,4 milyar... Devamını oku