Peynir, Türk Kahvaltı sofrasının vazgeçilmezidir. Bu nedenle özellikle kahvaltıda, ancak genellikle zamansız ve mekansızca hemen her öğünde veya her yerde ve her şekilde tüketilebi... Devamını oku
Protein açısından zengin diyetler dünya çapında yeniden “eğilim” olmaya devam ediyor. Et ve soya proteini gibi geleneksel protein kaynakları, sağlık ve çevre üzerindeki etkileri ne... Devamını oku
Artan hava kirliliği, gıda hormonları, çapraz bulaşmalar derken günden güne yeni bir alerjik vaka haberi duyuyoruz. Acı bakla alerjisi de bunlardan biri. Türkiye Ulusal Alerji ve K... Devamını oku
Balparmak Apitera Plus, Alliance HealthCare’in Kıbrıs Concorde Hotel’de düzenlediği etkinlikte 1500 eczacıyla bir araya geldi. Balparmak gerçekleştirdiği “Apiterapi İle İyi Yaşam”... Devamını oku
Alerjik hastalıkların son yıllarda artış göstermesinin bir nedeninin de lifli gıda tüketiminin azalması olduğunu biliyor muydunuz? Fast food türevi hazır gıda tüketiminin artmasıyl... Devamını oku
Ak Gıda-İçim Süt, İstanbul İhracatçı Birlikleri tarafından açıklanan 2021 ihracat verilerine göre ‘Süt ve Süt Ürünleri’ kategorisinde en yüksek ihracat değeri elde eden şirket olar... Devamını oku
Tüm faaliyetlerinde sürdürülebilirliği merkezine alan ve benimsediği sorumlu iş modeli kapsamında gıda güvenliği alanında da öncü işlere imza atan Metro Türkiye, Türk-Alman Ünivers... Devamını oku
Reklam ve pazarlama endüstrisinin etkili ve yaratıcı dünyasına katkı sağlayan ve ilham olan tüm ekiplerin başarılarının ödüllendirildiği Felis Ödülleri’nde Balparmak, bu sene de öd... Devamını oku
Kızılay İçecek tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Maden Suyu Kongresi İstanbul’da başladı. “Bir Ömür Maden Suyu” temasıyla düzenlenen kongrede maden suyu sektörünün bugünü ve ge... Devamını oku
Güvenli ve kaliteli gıdanın yaygınlaştırılması hedefleniyor Doğru beslenme alışkanlıklarının toplumun geneline yayılması için akademi ve gıda sektörünü aynı çatı altında buluşturan... Devamını oku