Yarım asırdır her gün girdiği milyonlarca mutfağa sağlıklı, lezzetli ve güvenilir ürünler sunan; ileri teknoloji, en üst seviyedeki gıda güvenliği ve kalite standartlarıyla ürünler... Devamını oku
Yerli üretimi ve çiftçiyi destekleyen Yudum Egemden ve Tohum Derneği, delice diye bilinen yabani zeytin ağaçlarını aşılama yaparak ekonomiye kazandırıyor. Yaklaşık 8.000 yıldan ber... Devamını oku
Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün bu yıl çok daha önemli olduğunu bildirerek iklim, biyoçeşitlilik ve kirlilik acil durumları için gidiş... Devamını oku
Gıda ve içecek sektörü, 2022 yılının birinci çeyreğinde 6,4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Sektör, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 26,2 oranında artış gösterdi.... Devamını oku
Balparmak, ormanlarımızın, arının ve çam balının yarınları için Dünya Arı Günü’nde güçlü farkındalık çalışmaları başlatarak günü sahipleniyor ve arı varlığının önemi konusunda bili... Devamını oku
18 Mart Küresel Geri Dönüşüm Günü kutlanıyor İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği Başkanı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, yedinci d... Devamını oku