Unilever Food Solutions’ın Gıda Güvenliği Derneği işbirliği ile hazırladığı gıda güvenliği eğitim ve sertifika programı ‘Güvenilir Eller’ üç yılda 50.000’den fazla kişiye ulaştı. B... Devamını oku
Senin Favorin Hangisi? Ayvalık Köklü Zeytincilik Devamını oku
Nestlé İçecekler İş Birimi’nde 2015 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Necdet Kalkan, Nestlé Türkiye Kahvaltılık Gevrekler İş Birimi Genel Müdürü görevine... Devamını oku
EĞİTİM İÇERİĞİ 5 günlük eğitim süresince BRC Gıda Güvenliği için Küresel Standardın gereklilikleri ve gıda sektöründe denetlenmesi ile ilgili tüm boyutlar ele alınacaktır. Eğitimin... Devamını oku
Sert kabuklu yemiş, kuru meyve, sebze ve kuru yemiş sektörü “Birlikten Kuvvet Doğar” temasıyla düzenlenen NFV EXCO Dried 2017’de, Türkiye’nin tarımsal ürünlerde m... Devamını oku